fbpx

Love at first sight

I vårt förra inlägg hade vi ramlat över en kvinnlig entréprenör som vi gillar. Stora krukor var temat… Okej! Nu har vi som av en slump ramlat över ytterligare en kvinna som gör krukor! Små härliga smycken att ha i fönstret eller på ett sidobord.

Vi kan se produkterna framför oss i många typer av inredningar; marint, klassiskt och eklektiskt, allt beroende på vilken växt som får bo i krukan och stylingen runtomkring. Ska vi kika på några exempel?

För det första blir man ju helt otroligt sugen på vårsol… lukten av sommar, kryddland och citrondoft när man ser det här men också! Vi menar kolla den gröna kanten mot det beigea mittpartiet i rotting. Hur snyggt?!

Så snygg tillsammans med brunt! 😍

Man behöver ju inte ha en blomma i krukan om man inte vill? Lika snygg att använda för förvaring. Tänk ett palettblad på arbetsbordet här till vänster.. eller en lite vyig Westerlund? Också krukan med rullarna till det – så snyggt.

Det här är också en typiskt bra produkt för styling! Precis lagom egen, men tilltalar många och kan matcha många stilar, speciellt kanske om man väljer den bruna eller beigea. 

Det bästa med bra produkter är att de går att använda på ett varierat och personligt sätt. Smaken är som baken och så ska det vara!

Bakom produkternas design finns en kvinna som heter Sofia Bergqvist, Göteborg. Krukorna tillverkas för hand i Italien och har härliga Italienska namn som Amore di Verona, Portofino Exclusive och Palma Spledido… bara en sån sak! 

Sofias produkter hittar man under namnet Archiella och hennes webshop hittar du här!

Kanske en härligt fin julklapp till den designintresserade? Alltid roligare att stödja talangfulla enskilda entreprenörer före stora kedjor (tycker vi) 🤍

Rulla till toppen
Hur kan vi hjälpa dig?

Vi återkommer med svar så snart vi har möjlighet, oftast inom 24 timmar.