fbpx

Jul jul en strålande jul

Börjar ni bli sugna på jul, julbelysning och att tjuvstarta med lite dekorationer? Det är i alla fall vi – vi känner oss helt klart redo att lämna november åt sitt öde och skutta rakt mot advent 🎅🏼

Visste du att företaget GRANIT grundades 1996 med affärsidén att skapa ett livsstilskoncept som förenklade i vardagen. Smarta och funktionella produkter för hela hemmet i naturliga färger och material med inspiration från naturen. Denna affärsidé kvarstår än idag och nu finns GRANIT på fyra marknader med över 40 butiker i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Tidlös svensk design med funktionalitet inom bland annat belysning, textil, möbler, köksartiklar och badrumsaccessoarer. We like! Enkel stilren design som går jättefint ihop med både skandinavisk och lite industrialistiska inredningar. Ska vi kolla lite vad vi hittade när vi scrollade runt och kände adventsinspirationen flöda?

Hyacintvaser i klarglas, finns i två olika storlekar och vi såg också att de fanns med lite mer strukturerat glas. Väldigt fint att placera många i grupp!

Ljusslingor är ju omöjligt att ha förmånga av?! Här en snygg silverfärgad ljusslinga med 200 st micro LED-lampor (endast för inomhusbruk).

Perfekt att dekorera och ljusa upp fönsternischen med eller varför inte använda ljusslingan som bordsdekor? Kan också vara snyggt att krångla ned i en stor vas eller urna. Lamporna lyser med ett varmvitt sken, drar lite energi och blir inte varma.

Efter en stund på sociala medier kan man ju få för sig att sveriges alla kvinnor har all tid i världen att sitta och pyssla pappersstjärnor… men är du som oss, fullt upp och halvrassligt tålamod?

Då kan du istället kika på GRANITS julstjärnor, den ena gjord av jute, den andra gjord av FSC-certifierat papper. Finns också färdiga pappersdekorationer i naturfärg. Dekorationerna ger granen ett naturligt intryck och säljs i set om två, förpackade i en rustik kartong. Snyggt, mjukt och trevligt – perfekt för alla oss opyssliga som ändå gillar stilen 🤗

Julnyheterna från GRANIT hittar du här

(Ej betalt samarbete bara ett tips på sådant som vi gillar! Tänk va? Att man kan tipsa utan att få betalt. Vilken grej!! 😅)

Rulla till toppen
Hur kan vi hjälpa dig?

Vi återkommer med svar så snart vi har möjlighet, oftast inom 24 timmar.