fbpx

Visst är det roligt när något överraskar?

Att vara på vandring på el-varuhusen är sällan en upplevelse av skönhet. Tänk om fler producenter av vardagselektronik började samarbeta med riktigt duktiga formgivare! Drömmen!

Därför vill vi idag tipsa om Fjäråskupan – ett svenskt företag som förstått det där med att göra fläktar som inte bara fungerar utan som också är snygga. Så himla kul att titta på deras utbud och se att det är lika snygg design på de moderna som de mer klassiska fläktarna. Vi tar väl några exempel?

Superhårt på gott och lite ont. Nu blev det visst två tips i ett – kolla också på granitskivor när ni ska renovera. We love!

Okej, vad har vi mer?

Här är t ex ett supersnyggt kök med en underbar kakelugn. Utan att konkurrera gör fläkten sitt för helhetsintrycket. Kul också att se att bänkskivorna är i granit – ett underskattat stenmaterial som finns i hur många färger som helst. Superhårt på gott och lite ont. Nu blev det visst två tips i ett – kolla också på granitskivor när ni ska renovera. We love!

Okej, vad har vi mer?

Här är t ex ett supersnyggt kök med en underbar kakelugn. Utan att konkurrera gör fläkten sitt för helhetsintrycket. Kul också att se att bänkskivorna är i granit – ett underskattat stenmaterial som finns i hur många färger som helst.

Det här korallköket är ju också supersnyggt! Vi menar, kolla! Varmt men inte gulligt. Rent men inte tråkigt. Här är fläkten en tydlig del av designen och det är jättekul att se, ett bruksföremål – en funktion – som verkligen tar plats och lyfter designen.

…Sen är ju också bilderna väldigt snyggt stylade. Det gör inte ont i ögonen direkt!


Samma här! Vi älskar att stylingen lyfter korallfärgen istället för att dämpa den. Detaljer i orange blir perfekt! Helheten är underbar och hatten av till den som satt ihop kökets design och styling – men nu skulle vi prata fläktar😅

En till korall men en annan modell där formen på fläkten och formen på kaklet i stänkskyddet verkligen får spela med och mot varandra. Så snyggt!

Mm, ja det finns egentligen hur många som helst att visa så är du intresserad av att se mer så hittar du Fjäråskåpan här. 

Tillverkning i Torslanda. Heja säger vi!

 

(Och som vi sagt förut – inget samarbete vi bara gillar att det är en produkt som tillverkas i Sverige, designen är SNYGG och tillför något utöver funktion)

Rulla till toppen
Hur kan vi hjälpa dig?

Vi återkommer med svar så snart vi har möjlighet, oftast inom 24 timmar.