fbpx

Små saker som gör stor skillnad

Ibland behövs så lite för att ge inredning det lilla extra. Kanske måste du inte byta hela köket för att det har blivit lite trött? Kanske måla? Bara byta bänkskiva och stänkskydd? Kanske byta handtag? Ju mindre vi gör – desto mindre klimatpåverkan åstadkommer vi.

Bäst är alltså att göra ingenting. Men vill vi ändå göra något så gör så lite som möjligt. Vi slår ett slag för snygga handtag här idag tänkte vi. Kolla vilka gulliga – men ändå snygga till barnrummet! Precis som man vill ha det.

Knopparna och handtagen ovan har vi hittat hos It’s Design, ett företag som startades 2000 av den då 19-åriga Theresia Törnroth. Theresia var lite före sin tid kanske eftersom hon tänkte att det saknades företag som visade hur mycket man kan göra i sitt hem med ganska små medel. 

Den stora bilden visar bland annat Ball knopp med M4-gängor till garderob, byrå eller väggkrok. Knoppen finns i lackerad ek, vitbetsad ek, svartbetsad ek och obehandlad furu och tillverkas i Sverige 🌿

Jo! Så måste vi visa en till också! Kolla den här godingen! Tänk ett härligt färgglatt retro kök med den här superhärliga och personliga knoppen! På rätt ställe är den fantastisk tror vi! Guldpläterad och kristall. KUL med något som inte är det helt vanliga tycker vi!

Heja dig Theresia och kolla gärna in Its design om du är på jakt efter det lilla extra (och nej, vi samarbetar inte med något företag som vi skriver om utan tipsar bara om sådant vi stött på och gillar) 😍

Rulla till toppen
Hur kan vi hjälpa dig?

Vi återkommer med svar så snart vi har möjlighet, oftast inom 24 timmar.